Spar Schijff

Spar Schijff

Spar wil de winkel voor dagelijks gemak zijn. Die positionering vraagt een lekker versaanbod, uitgekiend en verrassend compleet assortiment kruidenierswaren en een aanvullend pakket diensten.

Onder Spar Holding horen twee winkelformules: Spar en Attent. Daarnaast zijn er nog een honderdtal neutrale winkels die gebruikmaken van het logistieke proces (inkoop en distributie) van Spar, maar verder geen formule-uitingen voeren in de winkel.

Spar is niet alleen nog, maar is springlevend. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Met meer dan 12.000 winkels in 30 landen is Spar één van de grootste foodretailers ter wereld!

Spar Holding BV wordt geleid door Sjaak Kranendonk (Algemeen directeur), Eric Brosius (Directeur Operations), Susanne Kroon (Commercieel directeur) en Jaap Tukker (Financieel directeur). Bij Spar Holding BV werken ongeveer 120 mensen op het Holdingkantoor, 150 mensen in het distributiecentrum in Alkmaar en 150 mensen in het DC in Waalwijk.

De basis van de hele Spar organisatie in Nederland wordt gevormd door ruim 260 zelfstandige Spar winkels en 105 Attent winkels. Al deze winkels worden beleverd vanuit twee distributiecentra (DC), te weten: DC Noord te Alkmaar en DC Zuid te Waalwijk. Het bevoorraden van kleine winkels is een vak apart omdat we te maken hebben met veel kleinverpakkingen. Een Spar ondernemer heeft namelijk niks aan grote trays. Het is zelfs zo ver doorgevoerd, dat bepaalde artikelen uit het assortiment per stuk besteld kunnen worden.

Het assortiments- en het formuleonderhoud, net als alle promotionele activiteiten, worden aangestuurd vanuit het Spar Hoofdkantoor in Waalwijk. De doelstelling van Spar is om de absolute nummer 1 te zijn binnen het buurtsupersegment.

Spar is eigendom van Sligro (45%), Sperwer (45%) en de ondernemers. Vanuit het bestuur van de Spar Detaillistencoöperatie wordt Spar Participaties B.V. beheerd. Hierin zijn de aandelen van de ondernemers ondergebracht die een 10%-belang in de Holding vertegenwoordigen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De supermarkt-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Spar Schijff
Splitting 156
7826CT Emmen

+31 (0)591 622225

Links

Website
-

Deel deze pagina

Spar+Schijff img