Boomhiemke Parkwinkel

Gesloten (za 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

supermarkten - Boomhiemke Parkwinkel - kaartoverzicht

Boomhiemke Parkwinkel

Parkwinkel Boomhiemke is een onderdeel van Vakantiepark Boomhiemke.

Tijdens uw vakantie hoeft u voor uw dagelijkse boodschappen dus niet ver op pad! Naast de bekende levensmiddelen kunt u in onze supermarkt ook terecht voor verse broodjes. Onze parkwinkel is geopend van 1 april tot en met 30 oktober.

Boodschappen zijn alleen te bestellen als u op Vakantiepark Boomhiemke verblijft. Er wordt daarom, tijdens uw betaling, gevraagd naar uw accommodatie nummer, type en reseveringsnummer. U kunt uw reserveringsnummer vinden op uw bevestiging.

U dient uw boodschappen uiterlijk 4 dagen voor uw aankomst te bestellen. Mocht een artikel niet leverbaar zijn, dan krijgt u een soortgelijk of beter product. Mocht er hierdoor een verschil in prijs komen, dan krijgt u een waardebon voor de parkwinkel bij uw pakket geleverd. Ook wanneer wij geen vergelijkend product op voorraad hebben, krijgt u een waardebon. Deze kunt u dan weer inleveren bij onze parkwinkel. Bestelde producten kunnen niet geruild worden.

Parkwinkel Boomhiemke is niet aansprakelijk voor eventuele (typ)fouten, dit kan zijn; afbeeldingen, omschrijvingen, prijs enz.

Voor het gereed maken en bezorgen van uw boodschappenpakket rekenen wij € 2,50 bezorgkosten. Bij een bestelling van € 40,- of meer zijn de bezorgkosten geheel gratis.

Services

  • Bezorgservice
  • Online bestellen

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 13.00
woensdag8.00 - 13.00
donderdag8.00 - 13.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondag9.00 - 12.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De supermarkt-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boomhiemke Parkwinkel
Jan Roepespad 4
9161CT Hollum

+31 (0)519 554383

Deel deze pagina

Boomhiemke+Parkwinkel img