Attent Supermarkt Van ZwolGesloten (do 08.00 - 18.00)

Toon openingstijden

supermarkten - Attent Supermarkt Van Zwol - kaartoverzicht

Attent Supermarkt Van Zwol

De Attent-formule heeft veel overeenkomsten met de Spar-formule, maar heeft eigen accenten en een eigen prijspropositie. Attent onderscheidt zich van andere supermarkten door nabijheid te koppelen aan een op de lokale markt en consument toegesneden pakket van levensmiddelen, diensten en services. Attent is een kleine maar eigentijdse supermarkt in de buurt. Er kan op een gemakkelijke, overzichtelijke en gezellige wijze boodschappen gedaan worden. De aanwezigheid van versproducten is bovenmatig belangrijk bij deze formule.

Naast een ruim assortiment kruidenierswaren van ongeveer 2250 artikelen geeft Attent Super in de Buurt van Zwol veel aandacht aan een compleet vers assortiment. Van vers voorverpakt vlees en heerlijke vleeswaren en salades, aardappelen, groenten en fruit tot verse Hollandse en buitenlandse kaas.

Het totale assortiment wordt veelal aangevuld met specifieke regionale streekprodukten. Services maken een belangrijk deel uit van hetgeen uw Attent supermarkt biedt. Denk hierbij aan het verkooppunt TNT post, kopieerservice, faxservice, stomerijservice en thuisbezorgservice. Attent Super in de Buurt Rotsterhaule zal u optimaal van dienst zijn.
Gedurende het jaar vinden diverse extra activiteiten plaats zoals waardebon acties, spaaracties voor gratis artikelen en/of aantrekkelijke kortingen. Een groot aantal artikelen is de laatste jaren de revue gepasseerd, van badtextiel, complete serviezen, pannen en speciaal op kinderen gerichte items zoals o.a. pluche beesten e.a.. Attent van Zwol uit Rotsterhaule is de Supermarkt voor Sintjohannesga, Rohel, Rotstergaast, Oudehaske, Ouwsterhaule en omstreken.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 20.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De supermarkt-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Attent Supermarkt Van Zwol
Streek 131
8463NG Rotsterhaule

+31 (0)513 551494

Links

Website

Deel deze pagina

Attent+Supermarkt+Van+Zwol img