Poiesz Hoofdkantoor

Geopend tot 17.00

supermarkten - Poiesz Hoofdkantoor - kaartoverzicht

Poiesz Hoofdkantoor

Aangenaam, wij zijn Poiesz: uw super!
Super omdat we dagelijks voor u klaarstaan met onder andere de beste service, vriendelijke prijzen, een ruim gesorteerd assortiment, eerlijke ambachtelijke versafdelingen, leuke en originele (spaar)acties en oprechte sfeer en gezelligheid.

Gratis sparen voor schitterende cadeaus.
Profiteren van aanbiedingen en tegelijkertijd sparen voor gratis cadeaus? Dat wil toch iedereen! Geen wonder dat onze gratis spaarzegelactie al jarenlang heel veel enthousiaste deelnemers kent. Want alleen bij Poiesz krijgt u bij elke € 2,50 aan boodschappen (uitgezonderd statiegeld) een gratis spaarzegel. Elke volle spaarkaart vertegenwoordigt een contante waarde van € 2,50. Maar de meeste klanten verzilveren hun volle spaarkaarten liever voor een gratis cadeau uit onze speciale cadeaucatalogus. Hierin staan cadeaus voor klein tot groot en van handig gereedschap tot huishoudelijke apparaten. Om het sparen te versnellen, staan in onze folder Meevallersz wekelijks aanbiedingen die extra spaarzegels opleveren.

Onze wekelijkse folder Meevallersz.
Al onze wekelijkse aanbiedingen staan in onze folder Meevallersz. Deze wordt in een oplage van ruim 387.500 stuks in Noord- Nederland door PostNL op zaterdag verspreid. Maar het is ook mogelijk om u te abonneren op de digitale nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de prachtige aanbiedingen, de leukste acties en de lekkerste recepten en nog veel meer bruikbare en interessante informatie.

Poiesz, wat maak je menu.
Wekelijks kunt u op vrijdag en zaterdag kunt u een heerlijk menu van topkok Reitse Spanninga proeven in onze supermarkten. Onze door Reitse Spanninga opgeleide medewerkers koken dan voor u. Wilt u dit menu vervolgens zelf maken? Haal dan het receptenkaartje in uw Poiesz supermarkt of bekijk de instructiefilmpjes van Reitse Spanninga voor één van de overheerlijke recepten.

Regionale betrokkenheid.
Poiesz Supermarkten B.V. is in het noorden van het land het enige zelfstandige familie grootwinkelbedrijf in levensmiddelen en voelt zich dan ook erg verbonden met de regio. Poiesz is op vele fronten nadrukkelijk betrokken bij activiteiten die onze regio uniek maken.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding r de jong

  5 

Heb een uitnodeging gekregen voor het bierproeven , het biertje van de poisz geweldig geregeld alles toppie

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Wer om sit der oan de stikken tsiis by jimme of de efterkânt safolle (wjiersten te folle!)plastyk ferpakking?
Beantwoorden  • 
Tja, laat ik nou nog 2 spaarkaarten voor de elfstedenborden hebben. Zijn deze nog te verzilveren? Het liefst voor Bolsward en Sneek, maar anderen zijn ook welkom!
Beantwoorden  • 
Hallo, ik spaar nu voor het 3de jaar het servies van de elfsteden. Zijn er nog soepkommen verkrijgbaar ? Liefst met inlevering van spaarkaarten.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De supermarkt-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Poiesz Hoofdkantoor
Edisonstraat 3
8606JH Sneek

+31 (0)515 428800

Deel deze pagina

Poiesz+Hoofdkantoor img