Albert Heijn Hardeman

Albert Heijn Hardeman

Onze klanten, veelal gezinnen met kinderen, moeten naast boodschappen doen, tijd over houden voor leukere dingen. Wat niet wil zeggen dat we onze klanten niet willen inspireren.

Bij C1000 gaan efficiëntie en inspiratie namelijk hand in hand. Snel en zonder fratsen boodschappen doen, maar wél geïnspireerd raken voor een heerlijke gezinsmaaltijd door de presentatie op onze versafdelingen.


Verswereld
Het is niet voor niets dat je als klant in die verswereld binnenkomt. Klanten treffen er een ruim gesorteerde afdeling met groenten en fruit. Maar ook een broodafdeling met altijd vers afgebakken brood, koek of onze overheerlijke verse appeltaart.

De trots van menig C1000-supermarkt is de vleesafdeling. Hier is in veel gevallen een ambachtelijke slager aan het werk. Die maakt in de winkel zelf gehakt, een mals biefstukje en zelfs worst. Verser kan gewoon niet. De C1000-slager kan dat onsje meer geven, een barbecue of gourmetadvies op maat geven en natuurlijk een plakje worst voor de kids snijden. En dat kunnen maar weinig supermarktketens ons nazeggen.


Scherpe acties
Bij C1000 hoeven klanten niet op zoek naar aanbiedingen. Die staan prominent in het midden van de winkel, in de 'voordeelstraat'. Je krijgt hier bijna het gevoel op de markt te zijn. Hier hebben onze inkopers de allerbeste aanbiedingen neergezet. Die staan ook in onze wekelijkse actiefolder.

De supermarktondernemer doet vaak met lokale producten nog een extra duit in het zakje. Dat maakt dat iedere C1000-winkel een eigen lokaal karakter heeft.

Assortiment
Bij C1000 vind je ruim 11.000 artikelen. Dit zijn onder andere: alle bekende A-merken, het C1000-huismerk, de beste kwaliteit voor een scherpe prijs en de C1000-basislijn, goede producten voor een klein prijsje.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De supermarkt-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Albert Heijn Hardeman
W.H. van de Pollstraat 2
8191DA Wapenveld

+31 (0)38 4471770

Links

Website
-

Deel deze pagina

Albert+Heijn+Hardeman img